Lepota dolazi iznutra

Prolećni izbor - tri maske za lice


prolecni izbor - tri maske za lice
Cena:
540.14 din299.45 din

Proizvod trenutno nije dostupan!


Opis:


1. Piling i maska za lice sa aktivnim ugljem i crnim secerom

Piling i maska za lice sa aktivnim ugljem i crnim secerom, se preporucuje za sve tipove koze. Aktivni ugalj je antibakterijski ,
skuplja masnocu sa koze lica i sprecava upalne procese.

Crni secer osvezava kozu i lice je sjajno i detoksinirano.

Upustvo za upotrebu: nanese se na lice i vrat, da odstoji 5 do 7 minuta, zatim se masira lice i vrat minut ili dva , i ispere se toplom vodom .Koristi se dva puta nedeljno ili po potrebi.

Piling i maska za lice sa aktivnim ugljem i crnim secerom je u 2013 nagradjena kao najbolji kozmeticki proizvod.

2. Hidrantna maska za lice krastavac i aloja

Hidrantna maska za lice krastavac i aloja je jedna od najstarijih maski iz Freeman kozmetike. Hidrantna maska za lice krastavac i aloja je proglasen za pet zvezdica proizvodom od strane korisnika.

Maska sadrzi ekstrakt krastavca koji kozi daje svilenkast izgled. Aloja vera  koju sadrzi hidratna maska za lice krastavac hidrira kozu.

Hidrantna maska krastavac nezno otklanja necistocu, Ovo je super osvezavajuca maska , koja se cesto koristi posle pilinga lica iz kolekcije Freeman kozmetika. Hidrantna maska za lice krastavac i aloja je idealna  za normalnu i kombinovanu kozu.

Upotrebljava se tako sto se nanese na llice,osusi posle 5-10 min i skine. Zatim se lice opere toplom vodom, ne nanosi se na deo oko ociju. Moze se koristoiti dva puta nedeljno ili po potrebi.

Hidrantna maska za lice krastavac i aloja, posle tri meseca uzastopnog koriscenja daje neverovatne rezultate, uverite se i sami.

3. Glinena maska za lice avokado

Glinena maska za lice avokado Freeman kozmetika je jedna od prvih maski iz laboratorije lepote Freeman kozmetike.

Ako zelite da priustite sebi Spa tretman, koristite glinenu masku za lice avokado Freeman kozmetike. Ako zelite brz rezultat da vam koza lica izgleda mladje koristite glinenu masku za lice avocado.

Glinena maska za lice avokado bogata je vitaminom E. Maska za lice avokado je obogacena ovsenim pahuljicama, duboko prodire u pore lica i upija masnocu koja se skuplja.


Proizvodi iz iste kategorije

  • victoria beauty maska sa ekstraktom sluzu puza 177ml
    Victoria Beauty maska sa ekstraktom sluzu puža 177ml
  • - 20%
    krema za izbeljivanje lica sa ekstraktom sluzi puza 50 ml
    Krema za izbeljivanje lica sa ekstraktom sluzi puža 50 ml