Lepota dolazi iznutra

Piling za telo morska so i guava VS piling za telo secer i nar


piling za telo morska so i guava vs piling za telo secer i nar
Pitanje glasi cemu sluze i zasto su dobri ?

Verovatno ste primetili da neki proizvodi za negu lepote zvuce poprilicno Gourmet?
Sa ukusnim sastojcima poput secera , nara , morske soli guave, vise bi posluzili u kuhinji ili pekari, nego za pilingovanje tela.Svi sastojci zvuce kao da zelis da ih pojedes.

U cemu je razlika izmedju pilinga od secera i pilinga od soli?
Profesor klinicke dermatologije Dr Marina Peredo sa dermo klinike Mount Sinai Hospital, kaze da je glavna razlika u velicini granula za piling. Generalno cestice secera su manje od cestica soli, sto ih cine manje grubim na kozi.Piling za telo nar i secer je najbolji za ljude sa osetljivom kozom i njega mozete koristiti i za lice.

Piling za telo morska so i guavaima grube granule i moze da iritira osetljivu kozu.

Okay, kazemo ako je piling od nara i secera dobar za osetljivu kozu i moze da se koristi i za lice, da li piling morska so , alge i guava , moze da se koristi za jos nesto ili samo za telo?
Prema misljenju Dr Peredo, gruba tekstura soli idealna je za brusenje zadebljanja koze na laktovima, kolenima i stopalama noge.

Morska so takodje sadrzi antisepticka svojstva , pa moze da eliminise bakterije i da ublazi upale na kozi. Koristite ga za grube delove koze-samo ga drzite podalje od lica.

Sada kada znamo zasto je dobar piling nar i secer . a zasto piling morska so , alge i guava, pravo u drogerije u soping ili u nasu prodavnicu www.kozmetika-teatar.rs
Povezani proizvodi

  • piling za telo nar i secer freeman kozmetika
    Piling za telo nar i secer Freeman kozmetika
  • piling za telo so i morske alge freeman kozmetika
    Piling za telo so i morske alge Freeman kozmetika